Aanmelden voor activiteiten

Naast de huizen waar kinderen mogen aanbellen voor iets lekkers (Trick or Treat), zijn wij op zoek naar deuren, straatdelen, flats (op de begane grond of buiten) die een leuke activiteit willen doen. Er was andere jaren een piratenkamp, doolhof, spook casino en schminken. Maar een activiteit hoeft niet ingewikkeld te zijn. Denk bijvoorbeeld aan spookje vangen, vlieglessen, ringwerpen, blikgooien, spijkerpoepen, snoephappen, heksenparcours, etc. Bedenk alleen of samen met buren of vrienden een leuke activiteit.

Heb jij een deur waar kinderen mogen aanbellen voor een Trick or Treat of heb jij een prachtige griezelige activiteit bedacht? Lees dan even verder voor de aanmeldprocedure voor dit jaar.
Dit jaar gaan de heksen digitaal. In samenwerking met Alain van Database Consultancy hebben we een super toffe app gemaakt waarop je precies kunt zien waar je bent en waar het volgende adres is voor een activiteit of Trick or Treat.

Je kan je aanmelden voor een activiteit op het aanmeldformulier voor de Halloween Kroeten Heksen App via de onderstaande QR code hieronder of via deze link aanmelden.kroetenheksen.nl . Vul het formuliertje in en dan wordt je adres z.s.m. toegevoegd. Mocht het niet lukken of er is iets veranderd, dan kun je een mailtje sturen naar kroetenheksen@xs4all.nl. Heb je je al opgegeven via de email dan zullen wij je gegevens toevoegen toevoegen aan de app. Heb je je al opgegeven via de email dan zullen wij je gegevens toevoegen toevoegen aan de app.
Veel griezelig plezier met de voorbereidingen.