Bijna Halloween

Hi Ha Halloween
Heb jij de app al gezien?
De heksen gaan dit jaar digitaal
En met deze app weet je het allemaal.
Waar is er iets leuks te beleven
Bij welk huis laten ze je beven.
Met deze app laten we je het allemaal zien
En wensen we jou een geweldig griezelige fantastische Halloween.

Activiteitenkaarten/ kinderen aanmelden
Dit onderdeel is nog niet digitaal. Vanaf 16:00 vindt je de heksen zoals altijd op het Loterijplein aan het Sterrenkroos. Hier kun je een activiteitenkaart kopen voor 1,-. Met deze kaart heb je direct recht op het grabbelen van een loterijei en de mogelijkheid om 1 van de fantastische prijzen van onze sponsors te winnen.  Je kunt voor 1,– per stuk ook extra eieren kopen om meer kans te maken op de geweldige prijzen.  
Met de kaart krijg je dit jubileumjaar extra veel verassingen om ons feestje mee te beleven. Na 18:00 uur tot 20:30 (zolang de voorraad strekt) kun je met je kaart Spokenpoep en Drakenadem eten en met de heksen  toosten met Vampierenbloed op het Loterijplein. Op het Glitterpad (Waterweegbree & Priemkruid) is het ook feest met een springkussen.

Als je gaat lopen

Alle huizen waar iets te doen is staan ook in deze app. Om te kijken wát er te doen is en wáár gebruik je het lijstje met activiteiten of navigeer je via de kaart. Kijk voordat je gaat even op de kaart hoe druk het is, zo voorkom je dat je lang moet wachten. De app kun je downloaden via  https://app.kroetenheksen.nl/ of scan de bovenstaande QR code

Mocht je last minute toch de griezel kriebels krijgen en mee willen doen met een trick or treat bij je voordeur, geef je dan nog op via aanmelden.kroetenheksen.nl of kijk even op de website www.kroetenheksen.nl . Dit kan tot vrijdagavond.

Wie wint de lachende pompoen?
Via deze app kun je per huis een spookje toekennen. Hoe mooier en griezeliger, hoe blijer het spookje wordt. Alle spoken worden bij elkaar opgeteld en verteld ons wie dit jaar de Lachende Pompoen heeft gewonnen. De Lachende Pompoen wordt op zondag uitgereikt.

Fotograaf
Dit jaar hebben we een echte Kroeten Heksen Fotograaf rondlopen. Miguel  stelt zich voor bij het fototoestel. Met Halloween zal hijrondlopen om alle activiteiten en griezelige griezels te fotograferen.

Wil jij met je hele gezelschap op de foto en/ of ben je Miguel mis gelopen?  Ga dan naar het Green Screen op het Glitterpad, mogelijk gemaakt door Grote Broer.

Alle foto’s worden gratis ongeveer een week na de Halloween beschikbaar gesteld via een link op de website en de facebook pagina.

Wij bedanken iedereen die ons dit jaar weer heeft gesponsord en geholpen zodat wij dit prachtige griezelige feestje voor de wijk kunnen organiseren. Door de donaties van onze sponsors en met de aankoop van de eieren en de activiteitenkaarten is het voor ons mogelijk om dit jaar voor onze 10e editie groots uit te pakken. Speciale dank voor Database Consultancy die voor ons deze geweldige app heeft ontwikkeld.

Wij wensen iedereen een Geweldig Griezelige Halloween met veel griezel plezier.
De Kroeten Heksen.