De flyers is verspreid

Deze week wordt de flyer huis aan huis verspreid tussen de Waterweegbree en de Watermunt. Wij hebben hem bij iedereen in de bus gedaan omdat het hier een wijkfeest voor de kinderen betreft en geen reclame voor een bedrijf. Hopelijk doe je ook dit jaar weer mee. Wil je een activiteit aanmelden klik dan op het contactformulier of mail kroetenheksen@xs4all.nl

Halloween Kroeten 2021

Zoals je op de flyer kunt zien gaan we dit jaar weer griezelen met Halloween!!!!!!!

Zaterdag 30 oktober is de datum om in je agenda te zetten.

Vanaf 18:00 uur tot 20:30 uur barst het feest los en wordt de wijk weer overspoeld door heksen, mummies, weerwolven, skeletten en andere griezelige wezens.

Op de dag zelf zal er op het loterijplein (brug Sterrenkroos) weer een verkooppunt zijn van 14:00 tot 16:00 voor de activiteitenkaarten (€1,–). Voor iedereen met een activiteitenkaart is er een speciale verrassing. Met de aankoop van de activiteitenkaart steun je de Kroetenheksen zodat wij onze vaste lasten voor opslag kunnen betalen.  

Meer informatie over deze avond staat op onze website www.kroetenheksen.nl.

SPECIALE OPROEP!!!

Naast de huizen waar kinderen mogen aanbellen voor iets lekkers, zijn wij op zoek naar deuren, straatdelen, flats (op de begane grond of buiten) die een leuke activiteit willen doen.

De afgelopen jaren hebben wij genoten van alle prachtige tuinen en versierde huizen, door uw enthousiasme is dit feest uitgegroeid tot een waar griezelfestijn.

Wij hopen dat u ook dit jaar weer massaal de deur opendoet!!!

Voor de mooist gekozen tuin is er ook dit jaar een speciale verrassing te verdienen!

Er waren andere jaren zelfs een laboratorium van Dokter Brein, een vliegschool en een zoektocht naar Georgie. Maar een activiteit hoeft niet ingewikkeld te zijn. Denk bijvoorbeeld aan spookje vangen, vlieglessen, ringwerpen, blikgooien, spijkerpoepen, snoephappen, heksenparcours, etc.

Bedenk alleen of samen met buren of vrienden een leuke activiteit en meldt u aan voor 18 oktober door een mail te sturen naar kroetenheksen@xs4all.nl Wij zetten u dan op de activiteitenlijst zodat iedereen weet waar er wat te doen is.

Tot slot maar erg belangrijk
Iedereen is zelfverantwoordelijk voor zijn eigen kinderen!!!!
Wij kunnen geen toezicht houden op wat er met hen gebeurt.
Wij zijn dan ook niet aansprakelijk voor enig letsel of schade die uit deze avond voortkomt.

Ook dit jaar is dit feest niet mogelijk zonder onze fantastische sponsors.