De flyers zijn weer verspreid

Halloween Kroeten 2022

Zoals je op de flyer kunt zien gaan we dit jaar weer griezelen met Halloween!!!!!!!

Zaterdag 29oktober is de datum om in je agenda te zetten.

Vanaf 18:00 uur tot 20:30 uur barst het feest los en wordt de wijk weer overspoeld door heksen, mummies, weerwolven, skeletten en andere griezelige wezens.

Op de dag zelf zal er op het loterijplein (brug Sterrenkroos) weer een verkooppunt zijn van 16:00 tot 17:30 voor de activiteitenkaarten (€1,–). Bij aankoop van een kaart maak je automatisch kans op een van de prachtige prijzen van onze sponsoren. Met de aankoop van de activiteitenkaart steun je de Kroetenheksen zodat wij onze vaste lasten voor o.a. opslag kunnen betalen.  

Meer informatie over deze avond staat op onze website www.kroetenheksen.nl.

SPECIALE OPROEP!!!

De afgelopen jaren hebben wij genoten van alle prachtige tuinen en versierde huizen, door uw enthousiasme is dit feest uitgegroeid tot een waar griezelfestijn.

Wij hopen dat u ook dit jaar weer massaal de deur opendoet!!!

Voor de mooist gekozen tuin is er ook dit jaar een speciale verrassing te verdienen!

Naast de huizen waar kinderen mogen aanbellen voor iets lekkers, zijn wij op zoek naar deuren, straatdelen, flats (op de begane grond of buiten) die een leuke activiteit willen doen. Er waren andere jaren een Harry Potter school, doolhof, Spook (p)optocht en Schminken. Maar een activiteit hoeft niet ingewikkeld te zijn. Denk bijvoorbeeld aan spookje vangen, vlieglessen, ringwerpen, blikgooien, spijkerpoepen, snoephappen, heksenparcours, etc.

Bedenk alleen of samen met buren of vrienden een leuke activiteit en meldt u aan voor 22 oktober door een mail te sturen naar kroetenheksen@xs4all.nl Wij zetten u dan op de activiteitenlijst zodat iedereen weet waar er wat te doen is.

Tot slot maar erg belangrijk
Iedereen is zelfverantwoordelijk voor zijn eigen kinderen!!!!
Wij kunnen geen toezicht houden op wat er met hen gebeurt.
Wij zijn dan ook niet aansprakelijk voor enig letsel of schade die uit deze avond voortkomt.